Om oss

VÅR VERKSAMHET

Kunskap & förtroende

Lindström Racing Grundades år 2000

Då och nuvarande ägare Jimmy Lindström som startade verksamheten har tävlat inom mc sporten i många år och har bra meriter under sin karriär inom Roadracing, bla. flerfaldig Svensk/Nordisk/Scandinavisk mästare i Superbike samt världsmästare i Endurance VM tillsammans med Brittiska teamet Phase One Endurance. Därifrån och under de drygt 23år butik/verkstad funnits sedan start har man givet mycket kunskap som man idag delar med sig av till våra kunder. Så man kan säga att vi är den "lilla" butiken med stort innehåll och kunskap! 


Vår huvudinriktning är Verkstad för MC

där utför vi servicearbeten & reparationer på de flesta märken marknaden erbjuder. Vi har gott om resurser för att ta hand om de olika fabrikaten gällande verktyg/diagnos/resrvdelar/tillbehör och framförallt kunskap. 


Försäkringsskador

Vi arbetar med de flesta Försäkringsbolagen på marknaden och är olyckan framme så får du mångårig erfaren hjälp för att på bästa sätt reparera ditt fordon.


TUNING DYNO/MAINLINE DYNOLOG DYNAMOMETER

Vi har en helt ny Dynobromsbänk från Mainline Dynolog Dynamometers som uppfyller det mesta man kan önska i tuningväg för att uppnå bra resultat vid optimering av körbarhet/effekt/prestanda.

Klarar av att hantera upp till 940Hk och simulera toppfart till 400Km/h med hög noggranhet! 


MC BUTIK

I vår mc butik har vi det nödvändigaste hemma men som sagt vi får tag på det mesta via våra leverantörer och det brukar vara ganska bra leveranstider! 


RESERVDELAR

Hos oss kan du också beställa orginal reservdelar till de flesta märkena på marknaden samt tillbehör från hundratals olika tillverkare & leverantörer. Vi ordnar fram det mesta du kan behöva oavsett om det är orginaldelar eller tillbehör ex. Harley Davidson - Yamaha - Suzuki - Kawasaki - Triumph - Honda - Ducati - Aprilia - BRP - Bmw - Buell - Derbi - Gilera - Husqvarna - Indian - Ktm - Moto Guzzi - Piaggio - MV Augusta - Polaris - Vespa mfl. 


 Vi utför service, reparationer, Auktoriserad Texa diagnos och med vår nya Mainline Dyno bromsbänk får du tillgång till den senaste tekniken när det kommer till tuning/optimering för ECU flashning samt Dynojet mfl.., däckverkstad, vinterförvaring mm.  


Vi har bra leveranstider på beställningar av oss i butik och delar som tändstift, oljor/smörjmedel, oljefilter, slangar/däck finns mycket hemma i lager.